Els tiquets d'aparcament gratuït es podran sumar fins a dues hores


Temes relacionats

El nou pàrquing de la plaça de la Vila ofereix 200 places d'aparcament al centre de la ciutat (12/ago/08)

Els comerços santcugatencs repartiran 70.000 tiquets d'aparcament gratuït de mitja hora als seus clients (21/jul/06)


  • Comparteix:

El regidor de comerç, Josep Romero, ha presidit la signatura del conveni

El regidor de comerç, Josep Romero, ha presidit la signatura del conveni

Els santcugatencs podran continuar aparcant gratuïtament al centre de la ciutat quan facin les seves compres. La Federació d'Associacions de Comerciants i l'empresa Cintra han renovat el seu conveni, fent que continuï funcionant el sistema de tiquets gratuïts pels aparcaments i la zona blava. Com a novetat, a partir d'ara els tiquets es podran sumar fins a dues hores, i no fins a una com fins ara.

El primer conveni entre la federació i l'empresa Cintra, que gestiona unes 1.500 places entre els seus quatre aparcaments i la zona blava, es va signar fa quatre anys. Aquest divendres el conveni s'ha renovat per dos anys més, fent que els comerciants puguin disposar de tiquets d'aparcament que després regalen als seus clients.

La renovació del conveni ha comportat també que a partir d'ara els clients podran acumular els tiquets fins arribar a les dues hores, com explica el president de la federació, Josep Lluís Galvany.

Josep Lluís Galvany

Abans era una hora com a màxim, i ara s'allarga fins a dues. Els tiquets continuen sent de mitja hora, però se'n poden sumar quatre.


Galvany ha admès que el sistema de tiquets d'aparcament gratuït no és prou conegut ni pels comerciants ni pels clients, per la qual cosa ha dit que tenen la intenció de fer una campanya informativa en col·laboració amb l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.