Sant Cugat Comerç ocupa una de les vocalies de la directiva de l'Agrupació de Botiguers de Catalunya


  • Comparteix:

L'Associació Sant Cugat Comerç participa avui a la primera de les reunions amb una vocalia de la junta directiva de l'Agrupació de Botiguers de Catalunya. Aquesta representació permetrà traslladar les preocupacions dels botiguers locals sobre aspectes com els horaris comercials.

Segons la presidenta de Sant Cugat Comerç, Maria Eulàlia Egea, el fet que l'agrupació els convidés a formar part de la junta directiva és un reconeixement important a la feina que s'ha fet fins ara:

Maria Eulàlia Egea

Aquesta vocalia suposa un reconeixement a la nostra tasca


Egea ha assegurat que, gràcies a aquesta vocalia, es podrà impulsar la creació d'una targeta de crèdit per als comerços de la ciutat, que beneficiarà tant als botiguers com als compradors. Una altra avantatge és que els permetrà incidir en temes com els horaris comercials. La presidenta de Sant Cugat Comerç explica la postura de l'entitat en aquest punt:

Maria Eulàlia Egea

La liberalització d'horaris només beneficia les grans superfícies comercials


Maria Eulàlia Egea ha afegit que la liberalització dels horaris comercials no farà que es comprin més productes, sinó que incidirà negativament en la qualitat de vida dels botiguers.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.