L'Ajuntament distribuirà fulletons amb informació sobre els procés de pagament dels impostos


  • Comparteix:

Uns fulletons informatius, que rebran els ciutadans a casa seva, explicaran, a partir d'ara, el calendari, les vies de pagament i les possibles bonificacions en cada un dels impostos que cobra l'Ajuntament. Aquests tríptics, que es faran arribar a tots els contribuents, pretenen acostar l'administració al ciutadà.

De manera gràfica i atractiva, els fulletons intenten apropar al ciutadà la raó de ser de cada un dels impostos. Els tríptics inclouen el calendari hàbil per fer efectiu el pagament o la possibilitat de domiciliar els tributs. L'objectiu, segons el tinent d'alcalde de Promoció Econòmica, Martí García, és acostar l'administració al ciutadà:

Martí Garcia

El que pretenem és acostar la relació entre els ciutadans i l'Ajuntament; entre administració i administrats.


Aquests fulletons es faran arribar a casa de tots els contribuents amb el rebut dels principals impostos, però també es podran trobar a les dependències municipals. El primer d'aquests impresos està dedicat a l'Impost de Vehicles que es pot pagar de l'1 de febrer fins el 4 d'abril.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.