Un espectacular edifici acollirà la seu estatal de iGuzzini Illuminazione


Temes relacionats

L'empresa iGuzzini traslladarà la seva seu corporativa a Sant Cugat (29/feb/08)


  • Comparteix:

La multinacional italiana iGuzzini Illuminazione establirà la seva seu estatal en un gran edifici que està construint al polígon Can Sant Joan. La nova seu acollirà els 60 treballadors que actualment estan repartits entre les instal·lacions que l'empresa té a Barcelona i a Rubí, ciutat on actualment hi ha la seu corporativa.

L'empresa iGuzzini Illuminazione, fundada el 1958 a Itàlia, és líder del sector luminotècnic a tot Europa. Compta amb un total de 14 filials al món i té presència a 72 països, amb un volum de vendes que l'any passat va superar el 200 milions d'euros.

La seva especialitat és la il·luminació d'espais públics i privats, ja siguin monuments o grans comerços. Entre les seves creacions més conegudes, destaquen la il·luminació de la Perspectiva Nevsky de Sant Petersburg i els jardins del Victoria & Albert Museum de Londres, així com, a Catalunya, la Seu Vella de Lleida.

Tot i que les obres ja han començat, aquest dimarts s'ha fet l'acte de col·locació de la primera pedra. L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat que l'empresa faci aquesta aposta en temps de crisi.

Lluís Recoder

Necessitem actituds i missatges optimistes com aquest per esvair-nos una mica de la crisi profunda en què estem immersos.


Signat per l'arquitecte Josep Mias, el projecte del nou edifici es caracteritza per una part central en forma de globus aerostàtic i que cridarà molt l'atenció des de l'autopista, segons ha explicat el mateix Mias. Quan estigui acabat, a principis de 2010, constarà de més de 2.000 metres quadrats de magatzem, 3.500 metres quadrats d'oficines i diverses instal·lacions com un auditori, una 'show room' i un restaurant.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.