El Parc Empresarial i Tecnològic del CAR lligarà esport, empresa i innovació


Temes relacionats

Pas endavant per a la construcció del Parc Empresarial i Tecnològic de l'Esport al CAR ( 4/nov/08)

La Generalitat destina més de 26 milions d'euros en la construcció d'un mòdul esportiu al CAR ( 3/nov/08)


  • Comparteix:

El CAR vol convertir el futur Parc Empresarial i Tecnològic de l'Esport en un centre de recerca de referència mundial. La secretària general de l'Esport de la Generalitat, Anna Pruna, ha explicat aquest dimecres l'objectiu del projecte a un grup d'empresaris del sector. L'empresa d'instal·lació de piscines Grup Fluidra ja ha anunciat el seu interès per instal·lar-se en el nou complex, que encara s'ha de construir.

Per fer realitat el projecte empresarial del CAR es pretén millorar els equipaments esportius amb la construcció d'un hotel i dotar al centre d'una plena activitat econòmica. Ho ha assegurat en declaracions a Cugat.cat l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder. L'alcalde també ha explicat la relació de l'esport amb l'empresa.

Lluís Recoder

Volem ubicar empreses que treballin amb els esportistes per desenvolupar projectes que tindran relació amb el món de l'esport.


El futur parc empresarial i tecnològic disposarà de 28.000 metres quadrats de terreny destinats a l'ús empresarial. Segons paraules de la secretaria general de l'esport, Anna Pruna, a Cugat.cat, l'objectiu és lligar la part empresarial amb la de recerca i amb l'esportiva. També afirma que no només és un projecte d'empreses, sinó que aquestes han de complir uns requisits en concret.

Anna Pruna

No només és un projecte d'empreses, sinó que han de tenir un departament d'investgació i han d'oferir pràctiques als esportistes.


El president de l'Associació Empresarial de Sant Cugat, Frederic Boix, ha valorat positivament la integració de les empreses en el món de l'esport.

Frederic Boix

28.000 metres quadrats com a centre empresarial i tecnològic del CAR és producte d'aquest posicionament evident de Sant Cugat dins del món empresarial.




D'altra banda, ja s'han adjudicat les obres de l'ampliació del CAR amb la construcció d'un mòdul esportiu a l'empresa constructora Corsán-Corviam. Està previst la construcció d'una piscina olímpica dedicada al waterpolo, a la natació sincronitzada i als salts de trampolí. A banda també s'hi construiran sales polivalents dedicades a diferents usos.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.