Els treballadors de Rieter iniciaran dimarts una vaga indefinida


Temes relacionats

La multinacional Rieter concentrarà les seves activitats a la planta de Valldoreix ( 2/oct/08)


  • Comparteix:

L'empresa Rieter ha de traslladar-se a la nostra ciutat

L'empresa Rieter ha de traslladar-se a la nostra ciutat

Els treballadors de l'empresa Rieter han convocat una vaga indefinida pel trencament de les negociacions per l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) pel proper trasllat de les fàbriques de Terrassa i Sant Vicenç de Castellet a la nostra ciutat. La vaga s'iniciarà dimarts de la setmana vinent i serà de caràcter indefinit.

L'empresa Rieter, dedicada a la fabricació de components d'automoció entre d'altres, ha atribuit el trasllat de les fàbriques per optimitzar les tasques i millorar la rendibilitat de la divisió automobilística.

El comitè d'empresa ha explicat que la mesura implicava l'acomiadament de 35 persones. En les negociacions Rieter va acceptar, segons el comitè, una rebaixa a 25 acomiadaments incloent prejubilacions.

Rieter va anunciar a l'octubre que traslladaria la producció de les fàbriques de Terrassa i Sant Vicenç de Castellet a Valldoreix en les properes setmanes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.