Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola defineixen les actuacions del CIT fins a finals del 2009


Temes relacionats

El CIT comença a caminar per potenciar l'eix econòmic de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola (13/feb/08)


  • Comparteix:

Millorar la mobilitat entre parcs empresarials, facilitar l'aplicació de tecnologies de comunicació i definir un pla de comunicació són algunes dels objectius del consorci Catalonia Innovation Triangle (CIT) fins a finals del 2009. Els tres municipis de l'organisme de promoció econòmica - Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola - han definit aquestes i altres actuacions en una reunió aquest dimecres a la nostra ciutat.

En una reunió dels alcaldes dels tres municipis, el CIT ha marcat els objectius d'aquest consorci fins a finals de 2009.

En mobilitat, el consorci s'ha compromès a coordinar els municipis en matèria de transports públic i a ajudar cada polígon empresarial a tenir un pla de mobilitat. També s'ha marcat com a objectiu elaborar un pla integral d'accessibilitat i senyalització de la zona a través de fons europeus.

En infraestructures de telecomunicacions, el CIT vol millorar les infraestructures necessàries per aplicar tecnologies d'informació i de comunicació (TIC) a les empreses de l'àrea.

Escoltem l'alcalde, Lluís Recoder.

Lluís Recoder

Aquesta aliança funciona i és una realitat que espero que doni bons fruits.



Per donar a conèixer què és el CIT i les seves funcions, l'ens definirà un pla de comunicació per fer-ne difusió i iniciarà contactes amb administracions, cambres de comerç, patronals i sindicats, entre d'altres organismes.

El CIT també ha aprovat els pressupostos per aquest any i el vinent. Les quantitats aprovades són de gairebé 75.000 euros per a cadascun dels exercicis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.