Empresaris nord-americans s'interessen pels productes de tres empreses santcugatenques


  • Comparteix:

La Cambra de Comerç té seu a Sant Cugat

La Cambra de Comerç té seu a Sant Cugat

Tres empreses santcugatenques han iniciat converses aquesta setmana amb empresaris nord-americans per vendre els productes santcugatencs als Estats Units. Aquesta iniciativa està organitzada per la Cambra de Comerç de Terrassa i vol potenciar les relacions comercials entre els empresaris americans i els catalans.

Les companyies santcugatenques Logic Beauty, dedicada a la creació de línies de cosmètica decorativa, Drynuts, centrada en el mercats dels fruits secs deshidratats, i Hispano Tex, present en molts sectors de la indústria del tèxtil per la llar, participen amb 37 empreses més en aquestes trobades empresarials.

Durant aquest dimecres i dijous, s'estan fent més de 100 reunions de negocis per potenciar les relacions comercials entre els dos països. Aquest format de missions inverses facilita a l'empresari el contacte amb empreses d'un mercat en concret, en aquest cas l'americà.

Totes les trobades de negoci que es faran durant els dos dies tindran lloc a la seu de la Cambra, a Terrassa. Segons l'entitat, aquest tipus de reunions és una forma 'senzilla' perquè la petita i mitjana empresa catalana tingui accés a la internacionalització dels seus béns o productes.

Les empreses catalanes escollides per aquesta iniciativa pentanyen als sectors empresarials amb forta presència al mercat americà com l'alimentació, la cosmètica, el sector tèxtil i el sector vínicola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.