L'empresa santcugatenca Exquim viatjarā al sud-est asiātic per ampliar mercat

Logo d'Exquim

Economia

Publicat el 15/nov/08 per Marc Texidķ

L'empresa Exquim, amb seu a Sant Cugat, participarā al viatge que la Cambra de Comerį de Terrassa ha organitzat al sud-est asiātic per iniciar relacions comercials amb empreses exteriors. Exquim viatjarā a Tailāndia, Vietnam i Filipines amb una dotzena d'empreses de l'ārea metropolitana.

Amb l'actual conjuntura ecōnomica, la Cambra de Comerį de Terrassa creu que la internacionalitzaciķ de les empreses és un eix bāsic per impulsar el creixement.

La divisiķ de nutriciķ animal d'Exquim viatjarā juntament amb Conserves Ferrer, Cosmčtica Cosbar i Ductel al sudest asiātic per augmentar la seva presčncia a la zona. Així ho ha explicat Mar Serra, responsable d'aquest departament.

Mar Serra

Aprofundir als mercats i obrir-ne de nous, també volem explorar noves possibilitats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



A banda del viatge al sud-est asiātic la Cambra de Comerį també ha organitzat una expediciķ a Turquia amb set empreses. En aquesta expediciķ es visitaran les ciutats d'Instanbul, Ankara, Izmir i Antālia.

Exquim, que forma part del Grup Ferrer, ha traslladat part de les seves activitats a Barcelona deixant a Sant Cugat la seu social i el laboratori d'aplicacions.