L'alcalde veu amb bons ulls la relació entre empreses santcugatenques i americanes


Temes relacionats

Empresaris nord-americans s'interessen pels productes de tres empreses santcugatenques (13/nov/08)


  • Comparteix:

L'alcalde valora positivament les relacions que algunes empreses santcugatenques han iniciat amb empresaris nord-americans. La iniciativa, organitzada per la Cambra de Comerç de Terrassa, preten potenciar les relacions comercials entre els empresaris santcugatens i els americans.

Aquesta setmana les empreses Logic Beauty, que s'encarrega a la creació de línies de cosmètica decorativa, Hispano Tex, fabricant de productes tèxtils per a la llar, i Drynuts, centrada en els mercats de fruits secs deshidratats, han inicat trobades empresarials als Estats Units juntament amb 37 empreses més.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha destacat la importància de buscar socis i clients a d'altres països del món davant la conjuntura econòmica mundial.

Lluís Recoder

Em sembla magnífic, aquesta feina d'apropar economies diverses. La situació econòmica fa que hagim de buscar socis i clients fora.


La iniciativa acull empreses que estan ja es poden trobar al mercat americà, com les d'alimentació, cosmètica, del sector tèxtil i el sector vinícola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.