Acord sobre l'ERO de Rieter Saifa, empresa que unificarà les seves plantes Sant Cugat


Temes relacionats

Els treballadors de Rieter iniciaran dimarts una vaga indefinida (13/nov/08)

La multinacional Rieter concentrarà les seves activitats a la planta de Valldoreix ( 2/oct/08)


  • Comparteix:

Interior d'una fàbrica de Rieter

Interior d'una fàbrica de Rieter

La direcció i els treballadors de Rieter Saifa han arribat a un acord sobre el trasllat a Sant Cugat dels treballadors que l'empresa té a les plantes de Terrassa i Sant Vicenç de Castellet. Finalment, l'ERO només comportarà la prejubilació de 25 treballadors i entre altres avantatges s'ha aconseguit transport gratuït entre les plantes mentre duri el trasllat a la nostra ciutat, que s'allargarà prop de dos anys.

Els treballadors de Rieter Saifa han acceptat aquest dimarts l'última proposta de la direcció i han suspès la vaga indefinida que havien convocat. L'acord redueix de 35 a 25 els treballadors que seran acomiadats, que cobraran una indemnització de 45 dies de sou per any treballat amb un màxim de 70.000 euros.

Pel que fa als 116 treballadors que se sumaran als 100 que actualment hi ha a Sant Cugat, rebran com a compensació una paga de 3.000 euros i comptaran amb autocars gratuïts mentre duri el trasllat. Un trasllat que es pot allargar fins a dos anys, com ha explicat a Cugat.cat el president del comitè d'empresa de Riter, José Sancho.

José Sancho

El trasllat a Sant Cugat serà escalonat i durarà entre 10 i 11 mesos.


Rieter Saifa, que es dedica als tèxtils i a l'automoció, va anunciar a l'octubre que traslladaria la producció de les fàbriques de Terrassa i Sant Vicenç de Castellet a la que té a Valldoreix. L'objectiu, segons l'empresa, és optimitzar la logística i millorar la rendibilitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.