Jordi Joly presenta el model de gestió econòmica de la ciutat al Col·legi d'Economistes de Catalunya


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El tinent d'alcalde d'Economia assegura que el nou model de gestió estratègica aplicat als pressupostos de la ciutat del 2008 és un mètode que ajuda en temps de crisi financera. Jordi Joly ho ha explicat durant una ponència al Col·legi d'Economistes de Catalunya organitzada per l'Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció. Joly ha presentat el Pla d'Alineació i Competitivitat Estratègica (PACTE) i ha intercanviat opinions amb empresaris i economistes.

Jordi Joly ha participat com a ponent a la conferència, on ha aportat l'experiència de Sant Cugat amb el Pla d'Alineació i Competitivitat Estratègica (PACTE). Es tracta d'un nou model de gestió econòmica que s'ha posat en pràctica a la ciutat en els pressupostos d'aquest 2008. En aquest pla, per primer cop les diferents partides pressupostàries responen a un model basat en objectius estratègics segons les prioritats polítiques de l'equip de govern.

El titular d'Economia ha destacat que aquest mètode demana que els polítics defineixin des de l'inici del mandat què és el que faran i el que no faran. Per tant, segons Joly, és un model 'conscient que els recursos són limitats' i, conseqüentment, és un model molt adequat pel temps de crisi que estem vivint.

Jordi Joly

És un model que demana definir els objectius i va molt bé en època de crisi per gestionar bé els recursos.




A més, Joly també ha explicat que aquest mètode, pioner a Catalunya i que s'alimenta de l'experiència de l'empresa privada, pretén evitar caure en el dèficit públic i potenciar aspectes com la innovació.

La ponència ha tingut lloc aquest dimecres al vespre al Col·legi d'Economistes de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.