Continuen les mobilitzacions dels treballadors de Delphi

Imatge de la protesta de dijous passat

Economia

Publicat el 25/nov/08 per Redacció

Els treballadors de Delphi es tornen a concentrar avui a les portes de la planta santcugatenca. Després del fracàs de la tercera reunió entre la direcció i el comitè d'empresa al Departament de Treball de la Generalitat, els treballadors tornen a reivindicar que l'empresa millori les condicions de l'expedient de regulació d'ocupació (ERO) que preveu suspendre 851 treballadors durant 23 dies i que els dies no treballats es recuperin íntegrament.

Cap de les tres reunions entre la direcció i el comitè d'empresa de Delphi ha servit per arribar a un acord sobre les condicions per reduir la producció de Delphi.

El comitè d'empresa dóna per definitivament trencades les negociacions després de la reunió d'aquest dilluns. Ho explica el president del comitè, José Antonio Morán, en declaracions a Cugat.cat.

José Antonio Morán

La concentració i la manifestació continuen en marxa. Volem fer veure a l'empresa que aquest expedient no té sentit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






La concentració d'avui és la segona després que dijous de la setmana passada un centenar de treballadors van reunir-se davant les portes de l'empresa. A més, hi ha convocada també una manifestació, aquest dijous, pels carrers de Sant Cugat.