Crear sinergies entre els empresaris de la ciutat i els de Cerdanyola, principal objectiu de l'associació Sant Cugat Empresarial


Temes relacionats

Frederic Boix: 'La crisi provocarà molt dolor' (21/nov/08)


  • Comparteix:

Frederic Boix, al centre, en un acte sobre l'eix de la B-30 / Arxiu

Frederic Boix, al centre, en un acte sobre l'eix de la B-30 / Arxiu

L'associació Sant Cugat Empresarial es marca com a prioritat pels propers mesos materializar un clúster farmacèutic entre les poblacions que conformen el Catalonia Innovation Triangle (CIT). Segons el president d'aquesta patronal santcugatenca, Frederic Boix, desenvolupar sinergies entre els empresaris de la nostra ciutat i els d'altres municipis com Cerdanyola és important i per això treballen en aquest sentit.

El president de l'associació Sant Cugat Empresarial, Frederic Boix, ha explicat a Cugat.cat les prioritats que es marca l'entitat en un futur.

Frederic Boix

Estem en converses amb l'Ajuntament per temes de mobilitat i parcs empresarials. Estem a favor de la creació d'un clúster farmacèutic entre les poblacions del CIT.








Les associacions d'empresaris de les dues ciutats estan estudiant la possibilitat de crear una agrupació d'empreses del sector farmacèutic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.