Potenciar la cohesió social i reactivar l'economia, principals objectius dels pressupostos del 2009


  • Comparteix:

Incrementar la cohesió social i reactivar l'economia de la ciutat per afrontar la crisi són les prioritats de l'equip de govern per als pressupostos del 2009. L'alcalde, Lluís Recoder, estén la mà a l'oposició per consensuar els comptes municipals del proper any.

De la cinquantena d'objectius estratègics de l'actual mandat, l'equip de govern en prioritzarà set en els propers pressupostos municipals per afrontar la crisi econòmica. Entre aquests, hi destaquen optimitzar els recursos econòmics i humans de l'Ajuntament, i garantir la capacitat d'inversió municipal. Com a conseqüència d'aquestes prioritats, es congelaran els sous dels càrrecs electes del consistori i es mantindrà la construcció d'habitatge públic.

També es potenciaran la seguretat ciutadana i les escoles públiques per assumir un eventual increment d'alumnes en el proper curs. A més, es promouran mesures per generar ocupació que no es pugui deslocalitzar.

L'alcalde, Lluís Recoder, resumeix aquests objectius en dues grans prioritats.

Lluís Recoder

En època de crisi, hem d'estar al costat de les persones i ajudar en la reactivació de l'economia.



Aquesta setmana, l'equip de govern farà arribar un primer esborrany dels pressupostos als partits de l'oposició. Segons Recoder, tots els partits del consistori comparteixen els objectius d'incrementar la cohesió i reactivar l'economia local. Per això, afegeix l'alcalde, els comptes podrien rebre un suport ampli en la seva votació al ple municipal.


Lluís Recoder

Tenim la predisposició d'escoltar propostes de l'oposició per consensuar els pressupostos.





Aquestes prioritats se sumen a les diverses iniciatives consensuades entre l'Ajuntament i els agents socioeconòmics. Entre aquestes, hi destaquen la creació d'una Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'impuls de convenis amb entitats bancàries per facilitar crèdits a companyies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.