Empresaris locals donen consells per reduir costos en temps de crisi


  • Comparteix:

Un centenar d'empresaris de la demarcació de Barcelona han reflexionat aquest dijous al Sant Cugat Trade Center sobre la millora dels marges empresarials en temps de crisi. La sessió de treball, organitzada per Lean Focus, ha servit per plantejar receptes per reduir els riscos financers, aprofitar les subvencions i rebaixar la factura fiscal de les empreses.

Conèixer oportunitats d'estalvi a través d'exemples pràctics era la finalitat de la sessió, titulada 'Oxigen financer en temps de crisi'.

El director de la companyia Core Solutions, Pascual Ruiz, ha destacat els beneficis que comportarà el nou Pla General Comptable.

Pascual Ruiz

En aquests moments cal adaptar els actius de l'empresa al nou Pla General Comptable.


La directora d'Europa Innova, Silvia Gironès, ha remarcat la importància d'aprofitar els incentius que proporciona l'administració en matèria d'innovació.

Sílvia Gironès

A través de subvencions es poden finançar projectes d'innovació, però poques empreses ho aprofiten.


El responsable de l'àrea de riscos financers de la companyia IMB, Carles Pàrraga, ha explicat com reduir costos en el camp de les assegurances.

Carles Pàrraga

En matèria d'assegurances recomanem revisar les pòlisses per no pagar més del necessari.




El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, ha estat l'encarregat d'obrir la jornada econòmica, que s'ha celebrat al Sant Cugat Trade Center.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.