Els comerciants preveuen poques vendes al Nadal per la crisi


  • Comparteix:

Les associacions de comerciants de la ciutat estan convençudes que la campanya de Nadal també es veurà afectada per la crisi. Els comerços tenen pensat combatre-la amb descomptes i millorant el tracte per atraure els compradors. La majoria d'associacions coincideixen que el Nadal no salvarà la temporada i que una fluixa campanya podria obligar alguns comerços a tancar les portes.

El president de la Federació d'Associacions de Comerciants, Josep Lluís Galvany, ha indicat que les vendes han baixat ja un 10% respecte a l'anterior temporada. Aquest descens és similar al que s'ha produït a tot Catalunya. Galvany ho ha explicat en declaracions a Cugat.cat.

Josep Lluís Galvany

Respecte l'any passat, notarem una baixada d'entre un 5 i un 10%. Confio en què no sigui tant, però hem de ser realistes.


Les associacions de comerciants adverteixen que algunes botigues estan passant per una situació complicada i creuen que una dèbil campanya de Nadal les pot obligar a tancar.

Associacions de comerciants

S'està tancant comerç a nivell general. / Els de la indústria estan molt preocupats. / Els més justos de viabilitat potser es decideixen a tancar. / Després d'una davallada ve una pujada.








La Confederació de Comerç de Catalunya ha advertit que en els propers mesos poden tancar prop de 9.000 botigues a tot el país.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.