Els comerciants preveuen poques vendes al Nadal per la crisi

Economia

Publicat el 3/des/08 per Quim Sala

Les associacions de comerciants de la ciutat estan convençudes que la campanya de Nadal també es veurà afectada per la crisi. Els comerços tenen pensat combatre-la amb descomptes i millorant el tracte per atraure els compradors. La majoria d'associacions coincideixen que el Nadal no salvarà la temporada i que una fluixa campanya podria obligar alguns comerços a tancar les portes.

El president de la Federació d'Associacions de Comerciants, Josep Lluís Galvany, ha indicat que les vendes han baixat ja un 10% respecte a l'anterior temporada. Aquest descens és similar al que s'ha produït a tot Catalunya. Galvany ho ha explicat en declaracions a Cugat.cat.

Josep Lluís Galvany

Respecte l'any passat, notarem una baixada d'entre un 5 i un 10%. Confio en què no sigui tant, però hem de ser realistes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les associacions de comerciants adverteixen que algunes botigues estan passant per una situació complicada i creuen que una dèbil campanya de Nadal les pot obligar a tancar.

Associacions de comerciants

S'està tancant comerç a nivell general. / Els de la indústria estan molt preocupats. / Els més justos de viabilitat potser es decideixen a tancar. / Després d'una davallada ve una pujada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio









La Confederació de Comerç de Catalunya ha advertit que en els propers mesos poden tancar prop de 9.000 botigues a tot el país.