La Cambra de Comerç organitza una sessió informativa sobre la internacionalització del sector serveis

Economia

Publicat el 3/des/08 per Núria Juanico

La delegació territorial a Sant Cugat de la Cambra de Comerç acull aquest dimecres una sessió informativa sobre la internacionalització del sector serveis. Els assistents coneixeran conceptes bàsics i imprescindibles en l'inici, establiment i consolidació de l'activitat empresarial en mercats exteriors. La sessió, amb Ignacio Fernández com a ponent, començarà a tres quarts de deu del matí i acabarà a dos quarts d'una del migdia.

La sessió vol donar resposta a les qüestions que es planteja l'empresari a l'hora d'iniciar i desenvolupar un prcoés d'industrialització en el sector serveis. El públic assistent tambépodrà comprovar quines són les principals dificultats i obstacles amb els quals es poden trobar en aquest procés.

La Comissió Internacional de la Cambra organitza aquesta sessió informativa per conscienciar als empresaris de la importància d'engegar un procés d'internacionalització en les seves empreses. La sessió informativa comptarà amb la participació de Rafael Villegas i Ignacio Fernández.