Pluja d'idees al Trade Center per omplir de contingut el Pla Local d'Innovació


  • Comparteix:

Lluís Recoder durant la seva ponència inaugural

Lluís Recoder durant la seva ponència inaugural

Una trentena d'empresaris han participat aquest dimecres a la primera de les dues jornades que han de servir per donar idees pel Pla Local d'Innovació 2008-2012. L'alcalde, Lluís Recoder, ha obert l'acte, que s'ha allargat durant tot al matí al Sant Cugat Trade Center. El professional de la informació Alfons Cornella ha estat l'encarregat de fer la conferència inaugural de la jornada que ha continuat amb altres ponències i un debat per buscar propostes innovadores relatives al medi ambient de la nostra ciutat.

Les jornades del Fòrum d'Innovació Tecnològica que s'han inaugurat aquest dimecres amb l'objectiu de ser un element complementari en el procés d'elaboració del nou Pla Local d'Innovació. Aquest projecte s'ha de convertir en un full de ruta pels propers quatre anys perquè la ciutat sigui pionera en matèria d'innovació.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha estat l'encarregat d'inaugurar la primera jornada d'aquest fòrum. En declaracions a Cugat.cat, Recoder ha explicat què demanen als assistents d'aquestes jornades.

Lluís Recoder

Els hi demanem que ens aportin tot allò que els surti perquè Sant Cugat sigui una ciutat capaç d'innovar.


Recoder ha afegit que és important innovar en tots els àmbits. És per això que l'Ajuntament vol que els empresaris de la ciutat s'impliquin en l'elaboració d'aquest projecte.

Lluís Recoder

Tenim molt clar que l'economia tradicional ja no és competitiva . És important innovar i no només en les noves tecnologies sinó en tots els àmbits.


La segona jornada d'aquest fòrum, que té lloc al Sant Cugat Trade Center, se celebrarà divendres i tractarà sobre les noves tecnologies de la informació i la comunicació.

Els santcugatencs i les entitats de la ciutat també poden participar en l'elaboració del nou Pla Local d'Innovació a través de l'espai virtual www.fit.santcugat.cat. En aquest web 2.0, que recollirà les idees dels ciutadans, s'hi actualitzaran a diari aportacions dels santcugatencs i les entitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.