Els pressupostos de la Generalitat inclouen la construcció de l'estació de FGC a Vullpalleres


  • Comparteix:

La remodelació de l'estació dels FGC a Mira-sol i la construcció de la nova estació de Vullpalleres són dues de les principals inversions previstes als pressupostos de la Generalitat per al 2007. El govern català destinarà uns 9 milions d'euros a Sant Cugat, la meitat dels quals aniran a parar al Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR).

L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha mostrat satisfet per la previsió de dues importants inversions en l'àmbit ferroviari. Segons Recoder, l'estació de FGC a Vullpalleres i la remodelació de la parada de Mira-sol són projectes de primera necessitat per a la nostra ciutat.

Lluís Recoder

Són dos projectes molt importants. L'estació de Mira-sol està molt antiquada. La de Vullpalleres serà molt important per una gran part de la ciutat.


El projecte de pressupostos de la Generalitat també preveu inversions en diferents centres educatius del municipi i en l'Arxiu Nacional de Catalunya. El Centre d'Alt Rendiment Esportiu (CAR) s'endú la meitat de la despesa territorialitzada a la nostra ciutat, amb una inversió total de 4'5 milions d'euros.

El document, però, no preveu altres inversions reclamades per l'equip de govern municipal, com la segona residència de gent gran o el tercer CAP. Pel que fa al nou ambulatori, l'alcalde confia que es començarà a construir aquest any, encara que no aparegui al projecte de pressupostos.

Lluís Recoder

El tercer CAP és urgentíssim i estic segur que la primera pedra es posarà aquest any. Hi ha projectes que no surten al pressupost però que es fan.


El projecte de pressupostos també preveu una actuació d'ordenació i millora dels accessos a la carretera C-1413a, en el tram Sant Cugat-Papiol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.