Sharp es compromet a potenciar les línies d'investigació de la planta de Sant Cugat


  • Comparteix:

La Generalitat i el grup Sharp acorden col·laborar en noves línies d’innovació i recerca a la planta de l'empresa a Sant Cugat. Aquest compromís és fruit de la reunió del conseller d’Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, i el director general de Sharp, Takashi Okuda, a Osaka, al Japó. Segons el comunicat de la Generalitat, Sharp manté la seva aposta estratègica per Catalunya, tot i la crisi.

Una de les línies d'investigació és la recerca de noves aplicacions per al cristall líquid que actualment s’utilitza en la fabricació de pantalles de color dels televisors LCD a la planta de Sant Cugat. Segons el comunicat del govern, el director de Sharp ha demanat tenir contacte amb les universitats catalanes perquè els ajudin a identificar noves aplicacions per a pantalles de cristall líquids

Una altra via de col·laboració amb Sharp serà buscar vies respectuoses amb el medi ambient que permetin el possible reciclatge del producte. En aquest sentit, el director de Sharp ha obert la porta a la creació d’un equip d’investigadors i tècnics a Sant Cugat per estudiar aquestes vies de reciclatge.

L'alcalde, Lluís Recoder, s'ha felicitat de qualsevol acció que ajudi a consolidar el futur de la planta.

Lluís Recoder

Sharp és important per Sant Cugat i Catalunya i tot el que es faci per consolidar la seva presència entre nosaltres és bo pel futur.



Segons la Generalitat, el conveni amb Sharp se signarà d’aquí a pocs mesos, quan s'acabin de definir els aspectes de l'acord.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.