La creadora de webs Cortix, amb seu a Sant Cugat, duplica la seva facturació al 2008


Temes relacionats

La creadora de webs Cortix, amb seu a Sant Cugat, continua amb la seva expansió (26/mai/08)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu de part de la plantilla de Cortix.

Imatge d'arxiu de part de la plantilla de Cortix.

L'empresa Cortix, amb seu a Sant Cugat, ha facturat aquest exercici un 98% més que l'any anterior. La multinacional francesa, dedicada a la creació de pàgines web de petites i mitjanes empreses, ha facturat 4,4 milions d'euros a l'Estat espanyol. La companyia preveu augmentar els ingressos de la seu de la nostra ciutat fins als 11 milions d'euros.

Malgrat la crisi global, l'empresa francesa ha experimentat el doble de creixement respecte l'últim any, arribant a facturar 28 milions d'euros a Europa. El creixement de Cortix se situa en un promig mensual de 1000 nous clients.

El director de Cortix a Espanya, Ricard Mazo, ha explicat perquè no els està afectant la crisi.

Ricard Mazo

Tothom consulta Internet. Quan les empreses no venen els seus productes poden tancar o veure què fer per atraure més gent. Per fer-ho, poden estar presents a Internet.




Segons Mazo, el futur de les pàgines web corporatives 'encara té molt recorregut a fer'.

Ricard Mazo

La penetració d'una pàgina web d'una pime fa dos anys era del 19%, ara és del 27%. Això vol dir que hi ha un 73% que encara no té pàgina web. Per això encara queda molt camí a fer.




L'empresa d'origen francès és present a Alemanya, Regne Unit, Itàlia, Holanda, Bèlgica, Irlanda i Suïsa. A l'Estat espanyol, la seu de Sant Cugat ha facturat 4,4 milions d'euros i espera augmentar la facturació fins als 11 milions.






  • Comparteix:

COMENTARIS

surten diferents grups de blogs denunciant aquesta empresa per ser estafa encoberta potser cal replantejar-se si realment creix enmig de la crisi o s\\\'aprofita de la crisis per enganyar.

peipetit. Enviat el 1/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.