Els transports s'han encarit per sobre de l'IPC amb el nou any


  • Comparteix:

La T-10 del FGC costa ara prop d'un 7% més

La T-10 del FGC costa ara prop d'un 7% més

Els usuaris del transport públic han estrenat l'any 2009 amb un increment de tarifes per sobre de l'IPC. La T-10, la targeta més utilitzada per viatjar per l'àrea metropolitana de Barcelona, s'ha encarit gairebé un 7%. Els usuaris de la línia 7 de Renfe, que passa per Sant Cugat, han de pagar ja un 6'7% més pel bitllet.

L'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) va aprovar unes tarifes pel 2009 que inclouen un augment de prop del 7% de la T-10. Això vol dir que la targeta integrada d'una zona ha passat a costar 7'7 euros i la de dues, 15'4 euros. La novetat per a aquest nou any és la targeta T-12, per als menors d'entre 4 i 12 anys, que costa 35 euros anuals. A Sant Cugat, els menors de 12 anys viatjaran de forma totalment gratuïta a partir del curs vinent si utilitzen les línies municipals d'autobús.

Pel que fa a rodalies de Renfe, els bitllets s'han encarit un 6'3%, entre ells els de la línia 7, que passa per Sant Cugat. El bitllet senzill ha passat de costar 2'05 euros a 2'18 euros, aproximadament. Els taxis metropolitans ja han aplicat, des de mitjans desembre, un increment tarifari del 6'2% de mitjana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.