L'habitatge nou s'abarateix un 6% en un any


Temes relacionats

El preu de la vivenda de segona mà cau un 7'4% en un any (30/des/08)


  • Comparteix:

El metre quadrat costa ara 3.291 euros

El metre quadrat costa ara 3.291 euros

El preu dels pisos de nova construcció a Sant Cugat s'ha abaratit un 6% durant l'any 2008, segons les dades de la Societat de Taxació. Els pisos s'han abaratit menys a la nostra ciutat que al conjunt de Catalunya, on destaquen els descensos als municipis de la costa on hi ha més segones residències.

Segons la Societat de Taxació, a finals del 2008 el preu del metre quadrat de nova construcció a Sant Cugat era de 3.291 euros, un 6% menys que a finals de l'any anterior. En el segon semestre de l'any, el preu ha baixat un 5'4%. Tot i la magnitud d'aquest descens, l'abaratiment de l'habitatge nou a la nostra ciutat és menor que la mitjana catalana, on els preus han caigut un 6'5%.

Els municipis de la costa, que han notat especialment l'abaratiment dels preus de les segones residències, registren les caigudes més pronunciades. Així, el metre quadrat a Palamós s'ha abaratit més d'un 11%, i el de Blanes més d'un 10%.

Pel que fa als municipis del nostre entorn, els preus a Cerdanyola han caigut un 4'6%, i a Rubí un 6%. Terrassa és la ciutat de més de 100.000 habitants on s'ha registrat la davallada més important, d'un 8'4%, mentre que a Sabadell els preus han baixat un 6'3%. A Barcelona, l'abaratiment anual ha estat del 6'6%, lleugerament superior a la mitjana catalana.

La setmana passada, un informe de la xarxa idealista.com va concloure que el preu de l'habitatge de segona mà va caure un 7'4% a Sant Cugat durant el 2008.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.