38.500 metres quadrats conformaran un parc empresarial i un aparthotel a Can Sant Joan

Imatge del polígon Can Sant Joan

Economia

Publicat el 14/gen/09 per Redacció

L'empresa Domus Sorolla, del grup Nexity, construirà un parc empresarial de 38.500 metres quadrats a Sant Cugat. L'espai, que rebrà el nom de Vallsolana Garden Bussines Park, tindrà oficines de venda i de lloguer i estarà equipat amb jardins, serveis de restauració, llar d'infants i un aparthotel de tres estrelles. Aquest nou centre, que ha rebut la llicència ambiental de l'Ajuntament recentment, anirà ubicat al carrer Mercè Vilaret, al polígon Can Sant Joan, darrera l'escola Pureza de María.

Sant Cugat comptarà amb un nou parc empresarial, en aquest cas a Can Sant Joan. El complex comptarà amb dos edificis i 19.000 metres quadrats d'oficines, 234 places d'aparcament al soterrani i 120 més en zones exteriors.

Al parc empresarial també hi haurà un aparthotel de tres estrelles i 96 habitacions. Aquest serà el primer aparthotel de la ciutat, que comptarà amb set hotels en un futur, un cop s'acabin de construir l'AC-Axxioma del grup XXI, el complex que estan construint Sacresa i Hotusa a la zona de Ca n'Ametller, l'edifici on hi havia l'antiga discoteca Chic i un hotel de la multinacional Holiday Inn a Can Sant Joan.

Domus Sorolla, l'encarregada de la construcció del complex, és una societat de Nexity España. La companyia desenvolupa operacions d'oficines, parcs empresarials, centres comercials, habitatges i hotels.

Es tracta de la primera incursió de Nexity a Catalunya. Per ara, la companyia té vuit parcs empresarials a Madrid i un a Màlaga. Nexity té seu a Madrid i a Barcelona.