Cauen un 20% les vendes d'Indo, però la seu de Sant Cugat no perilla


Temes relacionats

Empreses de Sant Cugat entren al mapa de la innovació ( 6/nov/08)


  • Comparteix:

La seu de la companyia està a Sant Cugat

La seu de la companyia està a Sant Cugat

El fabricant de productes òptics Indo, amb seu a Sant Cugat, ha vist com les vendes d'ulleres han caigut un 20% ens els darrers mesos de l'any passat. Tot i aquesta davallada, fonts de la companyia han explicat a Cugat.cat que els llocs de treball de la seu que la multinacional té a Sant Cugat no perillen.

L'empresa Indo, ubicada a la nostra ciutat des de fa dos anys, ha vist com la crisi econòmica ha afectat el seu volum de vendes l'últim trimestre de l'any passat i de retruc s'ha vist obligada a disminuir la producció d'ulleres. D'aquesta manera, l'empresa haurà de paralitzar la fabricació durant 70 dies al llarg del 2009, una mesura que afectarà el 88,6% de la plantilla de la filial Societat Anònima de Manufactures d'Òptiques que Indo té a Tortosa.

Fonts de l'empresa han negat a Cugat.cat que la companyia vulgui deslocalitzar la producció al continent asiàtic i concentrar aquí només el disseny i la recerca, com apunten aquesta setmana alguns mitjans de comunicació.

La multinacional Indo va signar, el setembre passat, un acord amb l'empresa índia GKB Opthimatics Limited amb l'objectiu de crear una nova aliança que permeti a les dues empreses seguir innovant en maquinària òptica. En aquell moment, el cap de Relacions Institucionals de la companyia, Guillermo de Ciria, va explicar que l'acord no afectava la planta de Sant Cugat.

Guillermo de Ciria

En principi aquesta nova societat no afectarà la planta de Sant Cugat. Com a molt, alguns treballadors de Sant Cugat hauran de viatjar a l'Índia en moments puntuals.


Fonts de l'empresa han explicat que són conscients que la crisi econòmica els està afectant les vendes però es mostren optimistes amb el desenvolupament comercial de la companyia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.