L'alcalde, preocupat per la situació de Delphi


  • Comparteix:

Reunió de Delphi i l'alcalde Lluís Recoder /Arxiu

Reunió de Delphi i l'alcalde Lluís Recoder /Arxiu

L'alcalde, Lluís Recoder, ha assegurat sentir-se preocupat per la situació de Delphi. La multinacional, amb seu a Sant Cugat, ja no pot assumir el pla de flexibilitat i opta per presentar un segon Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO). Recoder ha destacat, a més, que la crisi també està afectant de manera important a les petites i mitjanes empreses.

La multinacional nord-americana ha anunciat aquesta setmana al comitè d'empresa la seva intenció de presentar un nou ERO per tal de fer front a la davallada de la producció. Davant aquest plantejament, l'alcalde, Lluís Recoder, ha assegurat sentir-se preocupat pel futur de la planta santcugatenca, tot i que encara no s'ha reunit amb la direcció ni amb els treballadors.

L'alcalde, Lluís recoder, mostra la seva preocupació tot i que encara no s'ha reunit amb la direcció i els treballadors de Delphi.


Lluís Recoder

Amb preocupació, estic preocupat i ho seguiré estant fins el final d'aquesta crisi econòmica ja que els problemes de Delphi són conseqüència de la crisi de l'automoció.


L'aturament de diferents línies de producció encara s'ha d'acordar amb el comitè d'empresa en una ronda de negociacions que començarà formalment la setmana que ve. La direcció de Delphi ja ha descartat tornar a engreixar la bossa d'hores pendents com es va acordar en el primer ERO, ja que considera que no es podran recuperar amb les actuals previsions de producció.

La crisi està afectant a les grans multinacionals però també al petit comerç. El total d'aturats de les petites i mitjanes empreses és molt significatiu tot i el poc ressò que se n'està fent. Així ho ha volgut destacar l'alcalde als micròfons de Cugat.cat.

Lluís Recoder

També s'està perdent ocupació a les petites empreses que en conjunt sumen xifres d'aturats molt significatives. És un tema de gran preocupació que ens ha d'afectar a tots.


L'alcalde ha concretat que Sant Cugat patirà menys la crisi que altres municipis per la tipologia d'empreses implantades a la ciutat. Tot i això, Recoder s'ha compromès a impulsar infraestructures i a construir a la ciutat un ambient de qualitat atractiu per captar inversors.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.