Presència santcugatenca a l'Associació Madrilenya d'Empresaris i Directius Catalans


  • Comparteix:

La santcugatenca Carolina Pitarch és la fundadora de l'Amecat

La santcugatenca Carolina Pitarch és la fundadora de l'Amecat

L'Associació Madrilenya d'Empresaris i Directius Catalans (Amecat), que impulsa la santcugatenca Carolina Pitarch, s'ha presentat a la capital espanyola amb l'objectiu de ser una via de contacte entre professionals de Catalunya i l'Estat espanyol. La nostra ciutat també té presència en aquesta associació a través de diverses empreses que formen part del projecte com la marca PGS, l'entitat financera de Banc Sabadell i l'escola de negocis Esade.

L'Amecat, que va néixer a l'abril del 2008, aspira a ser un espai 'simbòlic i neutral' per impulsar negocis i formar-se com un lobby, segons explica la mateixa associació. De moment l'Amecat compta amb el compromís de 80 empresaris i directius catalans amb àrea de negoci a Madrid i a Catalunya.

Des de l'associació s'han fixat l'horitzó d'arribar a tenir més de 400 associats. Noms com el del restaurador Sergi Arola i el periodista Manuel Campo Vidal es troben entre les personalitats que donen suport a aquesta iniciativa que també compta amb l'adhesió d'empreses establertes a Sant Cugat com PGS, Banc Sabadell o Esade.

El secretari general d'Amecat, Antoni Ferrer, ha recordat durant la presentació de l'entitat que l'associació també intentarà donar suport a totes les empreses de Madrid que vulguin obrir delegació a Barcelona. Ferrer ha explicat en aquest sentit que convocaran actes per establir contactes entre els empresaris catalans establerts a Madrid.

L'Amecat compta, a més, amb la col·laboració de la Generalitat i està a l'espera de tenir una resposta a la sol·licitud de suport demanada al govern autonòmic de Madrid.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.