Aconda Paper desconvoca les mobilitzacions després del compromís de la Generalitat de reflotar l'empresa

Aconda Paper necessita vuit milions d'euros per reflotar l'empresa

Economia

Publicat el 19/gen/09 per Laura Grau

Els treballadors d'Aconda Paper han desconvocat les mobilitzacions que havien preparat per evitar el tancament de la companyia, que té la seu corporativa a Sant Cugat. La Generalitat s'ha compromès a ajudar l'empresa a recuperar-se de la suspensió de pagaments que va declarar el passat 17 d'octubre. La direcció de la companyia està a l'espera que es formalitzi l'ajuda al llarg d'aquesta setmana.

L'empresa paperera, que té la seu corporativa a la nostra ciutat i la fàbrica a Flaçà, podrà seguir funcionant gràcies al suport que l'Institut Català de Finances els hi ha assegurat. Aquest cap de setmana finalitzava el termini que el jutge va establir per formalitzar el concurs de creditors, l'antiga suspensió de pagaments.

En la declaració del concurs de creditors el passat 17 d'octubre, Aconda Paper establia en vuit milions d'euros la xifra necessària per reflotar l'empresa. Després de llançar una crida de socors desesperada al govern, l'administració els ajudarà a garantir la seva viabilitat.

El president del comitè d'empresa, Joan Brugué, explica que les negociacions amb la Generalitat han donat fruit, ja que l'administració està disposada a col·laborar amb Aconda. Són declaracions a Catalunya Informació.

Joan Brugué

Sembla que les negociacions amb la Generalitat han donat els seus fruits i l'administració està disposada a col·laborar amb Aconda.

Your browser doesn’t support HTML5 audio










Brugué ha explicat que han desconvocat les mobilitzacions que tenien previstes aquest dilluns a Barcelona. Al llarg d'aquesta setmana s'espera que es formalitzin les ajudes amb l'administració.