Cau un 14% el benefici net de Banc Sabadell


  • Comparteix:

La seu del Banc Sabadell està ubicada a Sant Cugat

La seu del Banc Sabadell està ubicada a Sant Cugat

Banc Sabadell, amb seu central a Sant Cugat, ha tancat el 2008 amb menys guanys que el 2007. L'entitat ha registrat un benefici net de 673 milions d'euros, un 13,9% menys que l'exercici anterior. L'entitat que presideix Josep Oliu ho ha atribuït al fet que totes les plusvàlues de l'exercici s'han destinat a fer dotacions i provisions extraordinàries per cobrir els riscos de crèdit.

El marge d'intermediació va assolir els 1.452 milions d'euros i va ser un 10,3% més alt que l'enregistrat en el mateix període de 2007. El marge brut es va situar en els 2.226 milions d'euros, un 3% més, mentre que el marge d'explotació consolidat va ser de 1.114 milions d'euros, un 9,6% més.

Els resultats gestionats de clients totals van assolir els 80.000 milions d'euros, un 8,6% menys, mentre que la inversió creditícia bruta a clients va assolir els 64.704 milions, un 2,3% més. Al tancament de l'exercici, els actius totals de Banc Sabadell van augmentar un 4,7%, fins els 80.378 milions d'euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.