Roche presenta una opa sobre els accionistes de Genentech


Temes relacionats

Roche, amb seu a Sant Cugat, vol controlar el 100% de Genentech (22/jul/08)

La farmacèutica Roche compra l'empresa de biotecnologia Piramed (16/abr/08)


  • Comparteix:

Entrada de la seu local de Roche

Entrada de la seu local de Roche

La farmacèutica Roche, amb seu a Sant Cugat, té previst llançar una oferta pública d'adquisició (OPA) sobre totes les accions de Genentech en circulació a un preu de 67,5 euros per acció. Aquesta oferta suposa valorar en prop de 33.000 milions d'euros la fracció de la companyia que no controla. Aquesta pugna substitueix la que l'empresa suïsa va fer al juliol per adquirir aquest mateix percentatge per 70 euros per acció.

La compra de Genentech permet a Roche controlar els dos fàrmacs oncològics de l'empresa que facturen més de 700 milions d'euros anuals i l'àmplia cartera de nous medicaments biotecnològics.

L'oferta de Roche, però, està condicionada, segons l'empresa, al fet que 'almenys una majoria dels titulars de les accions vagin a l'oferta' i al que obtinguin el suficient finançament per adquirir totes les accions i despeses derivades de la compra. L'empresa té previst pagar la transacció amb fons propis, pagarés i bons, així com amb finançament bancari convencional.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.