BeOne, optimista davant la liberalització de la telefonia IP


  • Comparteix:

Logotip de la companyia

Logotip de la companyia

L'empresa santcugatenca de telecomunicacions BeOne aplaudeix la mesura aprovada a finals de l'any passat per la Comissió del Mercat de Telecomunicacions que obliga Telefónica a posar a disposició d'altres operadors la seva xarxa de telefonia per Internet. La nova reglamentació obre la porta a la possibilitat que proveïdors independents com BeOne, sense xarxa pròpia, puguin competir en el mercat de la telefonia fixa amb l'operador hegemònic.

El nou escenari permetrà a petites i mitjanes empreses de telecomunicacions donar serveis de telefonia per Internet a altres pimes que fins ara no eren prioritàries per a l'operador hegemònic.

És en aquest nou mapa que la santcugatenca BeOne vol expandir els seus serveis perquè, a partir d'ara, podrà oferir un servei de qualitat a les pimes a preus atractius. Segons el conseller delegat de l'empresa santcugatenca, Ernest Sánchez, l'estalvi per les pimes podria arribar al 50% en la factura de telèfon i és per això que és optimista sobre el futur d'aquest servei.

BeOne pretén ser un operador de proximitat ja que fins ara les solucions IP han estat reservades a grans clients. El servei que ofereix parteix d'un mínim de sis usuaris i ofereix diferents opcions per a empreses amb delegacions o cadenes de franquícies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.