Negre (Autocugat): 'Cal ajudar els concessionaris per sortir de la crisi'


  • Comparteix:

Opel Autocugat

Opel Autocugat

El gerent de la companyia Opel Autocugat, Josep Maria Negre, demana a l'administració ajudes per als concessionaris tal com fa amb els fabricants de vehicles per superar la crisi. Malgrat el descens de vendes dels darrers mesos, Negre confia en la recuperació del sector per l'arribada, a llarg termini, de vehicles elèctrics i per l'índex de cotxes per família, encara inferior a altres països europeus.

Segons Negre, a la crisi general del sector, cal afegir que molts concessionaris han comprat per avançat als fabricants l'equivalent a sis mesos de vendes de vehicles. A causa d'aquesta acumulació d'estoc, Negre fa una crida al govern perquè també destini ajudes als concessionaris.

Josep Maria Negre

El sector està molt tocat i s'ha d'ajudar no només als fabricants sinó també als concessionaris encara que no siguem un lobby.



Aquest gener les vendes de vehicles han baixat un 40% respecte el mateix mes de l'any passat. Tot i aquest descens, el gerent d'Autocugat és optimista i veu possible la recuperació del sector de l'automòbil. Negre n'explica els motius.

Josep maria Negre

A llarg termini els cotxes hauran de ser elèctrics, i a més, el futur dels cotxes a Espanya és molt gran ja que l'índex de cotxes per família és de l'1,1, una xifra molt inferior a la resta d'Europa.





Per superar la crisi general de l'economia, Negre aposta per l'esforç i la reducció de despeses de cada empresa. Segons el gerent d'Autocugat, també cal un líder polític que incentivi l'economia i retorni la confiança a la gent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.