Els hotels de la ciutat no faran l'agost amb el Congrés Mundial de Telefonia


  • Comparteix:

El congrés de telefonia mòbil està ubicat a Barcelona

El congrés de telefonia mòbil està ubicat a Barcelona

Els hotels de Sant Cugat han notat un descens en les reserves associades al congrés de telefonia mòbil Mobile World Congress que comença avui a la Fira de Barcelona. Enguany es preveu que les 50.000 places hoteleres de Barcelona seran suficients per absorbir una demanda inferior a la d'anteriors edicions i que no beneficiarà els hotels de les comarques del Vallès, el Garraf i el Maresme.

Els hotelers santcugatencs han destacat el descens de la demanda general i específicament associada a professionals vinculats al congrés de telefonia que s'allargarà fins divendres.

El director del Qgat Vallès Hotel, Mark Mackay, ha xifrat aquest descens en un 20%. Són declaracions a Cugat.cat.

Mark Mackay

Si que hem notat un canvi, sobretot una baixada d'un 20-25%. Nosaltres ho tenim ple però per les empreses que tenim al nostre entorn.


El fet que es rebin menys visitants a la fira ha comportat que els hotels de la capital tinguin nivells d'ocupació molt inferiors als de l'any passat quan pràcticament tenien tot ple. Aquest any, amb la crisi, hi ha menys visitants i aquests redueixen el temps d'estada.

Una de les conseqüències directes de la manca de clients ha estat el descens del preu mig de les habitacions al voltant d'un 10 o 15%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.