Banc Sabadell congela els sous dels directius


  • Comparteix:

El president de Banc Sabadell, Josep Oliu, al costat de Lluís Recoder

El president de Banc Sabadell, Josep Oliu, al costat de Lluís Recoder

Banc Sabadell reduirà un 10% les retribucions dels consellers i congelarà els sous de l'alta direcció durant aquest any. El consell del quart banc de l'Estat espanyol, format per 12 membres, va percebre l'any passat més de 10 milions d'euros. Aquesta quantitat inclou el sou del president de l'entitat bancària, Josep Oliu, i del conseller delegat, Jaume Guardiola.

Segons el banc, els dos primers executius no es baixaran el sou, sinó que el congeleran, igual que ho farà la resta de l'equip directiu, per afrontar la crisis econòmica. L'entitat bancària ha explicat que el que si es rebaixarà seran les remuneracions per assistir als consells, que se celebren cada mes.

La congelació de la remuneració al 2009 s'aplicarà sobre la retribució fixa i variable. D'altra banda, el banc ha informat que incorporarà, a més, en el seu màxim òrgan de govern a una nova consellera independent. Es tracta de Sol Daurella, que és consellera delegada de Cobega.

El consell d'administració de l'entitat financera està format per dotze membres, entre els que detaquen José Manuel Lara, propietari de Planeta, o Isak Andic, president de Mango, entre altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.