Konich-Tech i Chocolat Factory , el punt econòmic dels Premis Ciutat de Sant Cugat

Chocolat Factory i Konich-Tech, finalistes dels premis Ciutat de Sant Cugat

Economia

Publicat el 20/feb/09 per Mar Castro / Cristina Solias

Konich-Tech i Chocolat Factory són les dues finalistes dels Premis Ciutat de Sant Cugat en l'àmbit econòmic. L'empresa d'enginyeria científica ha estat nominada perquè celebra els 30 anys de seu a Sant Cugat. La companyia xocolatera, per la seva banda, és finalista per l'expansió territorial que ha fet en l'últim any.

Tot i ser finalista als Premis Ciutat de Sant Cugat, la direcció de Konich-Tech ha explicat a Cugat.cat que contempla la possibilitat de traslladar la planta per millorar la imatge que la companyia projecta a l'exterior.

Ho explica el director de l'empresa, Josep Maria Gibert.

Josep Maria Gibert

Ens agradaria seguir a Sant Cugat però hem d'ampliar les nostres infraestructures. Estem considerant traslladar-nos a un altre lloc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per la seva banda, la gerent de Chocolat Factory, Titus Ruiz, ha explicat que la intenció de l'empresa santcugatenca és créixer encara més cap a l'exterior però amb els peus sempre ancorats a la nostra ciutat.

Titus Ruiz

L'expansió de moment és a nivell nacional i potser farem alguna cosa a nivell europeu.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






La gala tindrà lloc aquest diumenge al Teatre-Auditori a partir de les sis de la tarda. Cugat.cat retransmetrà en directe la cerimònia per Internet.