Augmenten un 13% les multes de la Policia Local per infraccions del codi de circulació


  • Comparteix:

Augmenten les multes per no respectar el codi de circulació

Augmenten les multes per no respectar el codi de circulació

La Policia Local va posar l'any passat 36.000 multes, 4.000 més que l'any 2007, el que suposa un increment de més del 13%. En el cas de l'estacionament en voreres, passeigs i zones de vianants, les denúncies es van duplicar, i en el cas de circular sense casc o sense cinturó de seguretat, es van quadruplicar. Les multes per aparcar sense tiquet a la zona blava també van augmentar, de 12.000 a 13.000.

Creix el volum de denúncies per infraccions del reglament de circulació. La Policia Local va imposar 32.000 multes el 2007, un número que l'any passat va pujar fins a més de 36.000. Un increment general que en percentatge suposa un 13,3%.

Els increments canvien segons el tipus d'infracció. Una de les pujades més grans es produeix en les multes per aparcar malament en voreres, passeigs i zones de vianants, que passa de 4.400 a 8.800. També sobresurten els augments per aparcar en zona de càrrega i descàrrega, que passa de 2.500 a 4.400, i per no utilitzar el casc o no portar cordat el cinturó, que passa de 40 a 172.

No tot són pujades, i en les dades facilitades per l'Ajuntament també s'aprecien alguns descensos, com en el cas d'estacionar en passos de vianants, circular amb excés de velocitat, o no obeir un senyal de prohibició. Les multes per conducció temerària o per no respectar els semàfors es mantenen en xifres similars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.