La Cambra de Terrassa obrirà una delegació a l'estranger per facilitar-hi l'accés a les empreses de la zona


  • Comparteix:

La Cambra de Comerç de Terrassa obrirà una delegació pròpia a l'estranger, tot i que no n'ha especificat la ubicació. Segons l'ens, aquesta iniciativa vol facilitar l'accés a noves oportunitats a les empreses de la demarcació i de la resta de Catalunya.

En un dinar amb els mitjans de comunicació a Sant Cugat, el president de la cambra, Marià Galí, ha avançat que s'està treballant amb la instal·lació d'una delegació a alguna zona amb possibilitats de desenvolupament econòmic.

Marià Galí

La delegació estaria situada en una cituat on donaria servei a empreses de la zona i de la resta de Catalunya.


Aquesta és una de les propostes de la Cambra de Terrassa per afrontar la crisi i amb les qual pretén facilitar la creació d'unes 150 empreses aquest any. En aquest sentit, la cambra terrassenca demana al sector públic més ajudes a les empreses. Segons l'ens cameral, aquestes polítiques per a les companyies acaben sent polítiques socials perquè beneficien el conjunt de la població.

Com a recepta contra la crisi, Galí també ha demanat a les administracions públiques l'aplicació de criteris empresarials en la seva gestió perquè siguin més competitives. El president de l'ens també ha instat les empreses a internacionalitzar-se per no dependre d'un sol mercat.

Per primera vegada, la Cambra de Comerç de Terrassa ha organitzat un dinar amb periodistes a Sant Cugat, després de la inauguració de la seva delegació territorial al municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.