Indo va perdre 27 milions el 2008 i anuncia 650 acomiadaments a tot el grup


  • Comparteix:

Logotip de la multinacional Indo

Logotip de la multinacional Indo

El fabricant de material òptic Indo, amb seu a Sant Cugat, va registrar el 2008 un important augment en els seus números vermells i va tancar l'any amb pèrdues de 27,06 milions d'euros, respecte dels 11,13 milions d'euros de pèrdues de l'exercici passat. La xifra de negoci tampoc va tenir un millor comportament i es va situar en 118,8 milions d'euros, un 16,1% menys, segons ha informat avui a la CNMV.

El volum de negoci d'Indo el 2008 ha estat de prop de 120 milions d'euros, una xifra que suposa el 16% menys que l'exercici de 2007. Indo considera que la situació dels establiments òptics, que ha reduït la inversió de les obertures i dels plans de renovació, s'afegeix al baix consum europeu.

El pla de l'empresa preveu l'acomiadament d'unes 650 persones a tot el món, a més de la desinversió d'actius no estratègics per finançar aquesta reestructuració.

Indo posseeix ara una plantilla de 1.510 treballadors a escala mundial. El 2008, l'empresa ja va eliminar 206 llocs de treball, després de tancar el laboratori de talla i tractament de lents de Màlaga i la planta de producció de Vilafant (Alt Empordà).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.