El regidor de Comerç, Jaume Tubau, es mostra satisfet amb la campanya de rebaixes d'hivern


  • Comparteix:

Les rebaixes d'enguany han funcionat millor que l'any passat, segons ha informat el regidor de Comerç, coincidint amb l'últim dia oficial de vendes. Jaume Tubau també ha dit que el teixit associatiu comercial s'està enfortint molt amb l'arribada de noves entitats, com Centrestació i Centre Històric.

Avui, 7 de març, és l'últim dia perquè els comerços i botigues venguin els seus productes a preu reduït. El regidor de Comerç, Jaume Tubau, ha valorat molt positivament les rebaixes d'hivern, tot i que les vendes de febrer van baixar bastant. No obstant, en termes generals, Tubau considera que els bons resultats han superat els de 2002. El regidor explica els motius:

Jaume Tubau

Com que no havia fet fred les botigues de rebaixes, sobretot les de roba, tenia molt de gènere


D'altra banda, Tubau ha aprofitat per a donar la benvinguda les dues noves associacions comercials que té Sant Cugat: Centrestació i Centre Històric. Segons el regidor, la creació d'aquests col·lectius és símptoma de la bona salut comercial de la ciutat:

Jaume Tubau

És bo que cada vegada més els comerciants s'impliquin més en el que passa a la ciutat


Les associacions Centrestació i Centre Històric s'han creat amb l'assessorament de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.