La integració social i laboral de les persones amb discapacitat, a debat als diàlegs Santcugatribuna


  • Comparteix:

Un dels anteriors diàlegs

Un dels anteriors diàlegs

La Llei d'Integració Social del Minusvàlid (LISMI) serà aquest dijous l'eix dels diàlegs del Santcugatribuna, una iniciativa de la Cambra de Comerç i Indústria de Terrassa. Una taula rodona posarà en comú les experiències de diversos empresaris. Durant les sessions es projectarà un audiovisual realitzat per Cugat.cat on es mostren tres experiències de treballadors amb discapacitats.

Donar a conèixer la LISMI és l'objectiu d'aquesta trobada que reunirà empresaris de la comarca per escoltar les experiències de tres empreses vallesanes, Bidons Egara, Cortix Ibérica i ISS Facility Services.

La jornada pretén donar a conèixer els elements positius de la LISMI en un entorn de gestió empresarial on es valora cada vegada més un model responsable amb la societat.

La taula rodona anirà precedida per una introducció al marc legal a càrrec del subinspector d'Ocupació i Seguretat Social del Ministeri de Treball i Immigració, Jorge Pérez.

Cugat.cat col·laborarà a la trobada amb la presentació de l'audiovisual 'La discapacitat més greu és la falta d'actitud'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.