La Cecot demana un pacte unitari entre el PSOE i PP per afrontar la crisi


  • Comparteix:

Logo de la Patronal Vallesana Cecot

Logo de la Patronal Vallesana Cecot

El president de la patronal vallesana Cecot, Antoni Abad, demana al president espanyol i al líder de l'oposició un gran pacte econòmic i social de consens davant la conjuntura econòmica actual. Abad demana un canvi estructural en el mercat laboral, el sistema educatiu i la internacionalització empresarial, entre d'altres. El president de la patronal atribueix aquesta demanda a les inquietuds que els associats li han fet arribar en els darrers mesos.

Antoni Abad ha enviat aquesta setmana una carta al president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero i al líder de l'oposició, Mariano Rajoy, per demanar un gran pacte econòmic i social de consens de forma general. A més demana que la societat rebi un missatge 'nítid' i 'clar' sobre quina és la situació actual que viu l'estat i quin és el camí per sortir-se'n.

El president de la Cecot diu que els darres mesos ha rebut mostres d'inquietud dels associats de les més de 65.000 empreses representades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.