Ajuntament i empresaris renoven el compromís amb el Santcugatribuna

Economia

Publicat el 19/mar/09 per Marc Sala

Empresaris i Ajuntament coincideixen en la necessitat d'establir estratègies conjuntes entre els sectors públic i privat per fer front a la situació econòmica actual. Així s'ha escenificat en la signatura dels convenis de patrocini del fòrum empresarial Santcugatribuna que ha aplegat autoritats i representants de les empreses més destacades de la ciutat. Els empresaris situen la innovació i la recerca de nous mercats com els punts a enfortir per superar la crisi econòmica.

Una vintena de representants del món empresarial de la ciutat han signat el conveni de patrocini del fòrum Santcugatribuna. Els assistents han remarcat la importància de mantenir vius punts de trobada entre els diferents sectors econòmics i les administracions per cercar sortides al context econòmic actual.

Durant la seva intervenció, l'alcalde, Lluís Recoder, ha animat a encarar la crisi com una oportunitat.

Lluís Recoder

En èpoques difícils cal recórrer món per obrir mercat, per donar a conèixer productes i promocionar-se.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Escoltem les opinions sobre el certamen del director del gabinet de presidència i comunicació del Banc de Sabadell, Ramon Rovira, i del president de la Cecot, Antoni Abad, respectivament.

Ramon Rovira/ Antoni Abad

Té un gran valor poder debatre amb personalitats del món econòmic. / El Santcugatribuna és una trobada terapèutica per les empreses.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En l'acte, també hi han intervingut el president de l'Associació d'Empresaris de Sant Cugat, Frederic Boix, la consellera delegada de Cano Catalunya, Maria Cano, el president de Pimec Vallès Sud, Francesc Elías, i el president de l'ETSAV, Joan Puigdomènech. Tot ells han coincidit a destacar el seu compromís amb el fòrum.