Les immobiliàries recorren a webs d''outlet' de roba per vendre pisos


  • Comparteix:

Web on s'ofereixen els pisos

Web on s'ofereixen els pisos

La immobiliària Metrovacesa recorre a una web d''outlet' de moda per vendre dos habitatges a Sant Cugat. La pàgina BuyVip, que ven en línia roba i complements de marca, ha ofert fins aquest divendres dos pisos al barri de Can Mates amb un descompte del 30% sobre el preu inicial.

Metrovacesa, recentment intervinguda per bancs creditors, ha posat al mercat una vintena de pisos a través d'aquest portal. La majoria, segons fonts de la immobiliària, procedeixen de reserves cancel·lades. Aquestes mateixes fonts remarquen que els descomptes de fins al 30% que s'hi han aplicat són equivalents a les reserves perdudes pels clients que no van comprar finalment l'habitatge.

En el cas de la nostra ciutat, s'han ofert dos pisos a una promoció de Can Mates, al carrer de Pere Ferrer. Els preus d'aquests habitatges han vorejat, fins aquest divendres, els 300.000 euros, un preu que no inclou l'IVA ni les gestions notarials.

Per accedir a les ofertes, cal ser membre de BuyVip o que un dels seus integrants ofereixi a un interessat la possibilitat de formar-ne part. La reserva d'un dels pisos obligava a pagar 600 euros, uns diners que es descomptaven en formalitzar la compra o que es retornaven si l'interessat es feia enrere.



  • Comparteix:

COMENTARIS

La veritat es que nomes eren 2 pisos "sueltos", i que a les 9 del matí ja apareixien tots dos com a "vendidos". Tots els de la resta de promoció segueixen tenint els mateixos preus. Molta crisi, pero, en general, els preus no baixen en l'obra nova.

usuari buyvip. Enviat el 21/mar/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.