Cau per primera vegada el preu de l'habitatge usat a Sant Cugat


  • Comparteix:

El preu de l'habitatge de segona mà a Sant Cugat baixa un 0'4 % durant el primer trimestre de l'any, segons el portal idealista.com. Tot i aquest descens, la nostra ciutat continua sent el municipi més car de les comarques barcelonines, després de la capital Barcelona, amb una mitjana de 4.863 euros per metre quadrat.

Un informe del portal immobiliari idealista.com de ciutats de tot l'Estat ha detectat per primera vegada en molts anys que Sant Cugat ha registrat un descens del preu de la vivenda de segona mà. Aquesta baixada, del 0,4 % en els primers tres mesos de l'any, contrasta amb l'increment del 0,5% que aquest tipus l'habitatge usat ha patit a Barcelona.

Les dades obtingudes certifiquen que la desacceleració del preu de l'habitatge a tot l'Estat espanyol és més ràpida del que inicialment s'havia previst. Si es manté aquesta tendència durant la resta de l'any, els preus se situarien a l'entorn de l'IPC o fins i tot per sota.

Per elaborar l'informe s'han pres com a mostra els preus d'oferta de prop de 33.400 habitatges de les províncies de Barcelona i Madrid i de València capital, que van ser anunciats al portal idealista.com durant els tres primers mesos de l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.