La PIMEC es concentra a Madrid per demanar al govern espanyol mesures més efectives contra la crisi


  • Comparteix:

La PIMEC anirà al Congrés espanyol

La PIMEC anirà al Congrés espanyol

Els representants locals de la patronal PIMEC viatgen aquest dijous a Madrid per protestar contra la gestió de la crisi que està fent el govern espanyol. Aquesta trobada arriba després que la patronal catalana hagi donat a conèixer que nou empreses santcugatenques han presentat un expedient de regulació d'ocupació (ERO) des de principis d'any i més de 6.000 treballadors s'hi han vist afectats.

La Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (PIMEC) ha organitzat aquest dijous una concentració davant el Congrés dels Diputats per reclamar mesures al govern espanyol que resolguin la situació econòmica actual.

El vicepresident de la PIMEC al Vallès Occidental, Francesc Valverde, ha assegurat que les mesures implantades pel govern Zapatero no han solucionat la situació que viuen les petites i mitjanes empreses. En declaracions a Cugat.cat, Valverde explica que les pimes se senten 'discriminades'.

Francesc Valverde

La gran empresa té molt ressó, però els drames de les petites empreses són majors. Ens sentim discriminats, no se'ns dóna la mateixa atenció.


A Sant Cugat més de 6.000 persones han patit les conseqüències de la crisi durant els primers tres mesos de l'any, i durant l'any 2008 van haver de tancar 2.100 petites i mitjanes empreses al Vallès Occidental, deixant a l'atur gairebé 20.000 treballadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.