La consultora Competitive Network es trasllada al parc empresarial Creapolis


  • Comparteix:

Imatge del web de la companyia

Imatge del web de la companyia

La consultora estratègica Competitive Network (CN) trasllada aquest dijous les seves oficines al parc d'innovació empresarial Creapolis. Aquest canvi respon a la voluntat de l'empresa d'afavorir la seva relació amb diversos clients que ja s'hi han traslladat com Hewlett-Packard o el BBVA.

La consultora CN engloba dues empreses que es complementen com són Loop i Competitive Design Network.

Josep Maria Ciervo, partner de Loop, ha explicat en declaracions a Cugat.cat què fan aquestes companyies.

Josep Maria Ciervo

Una empresa que vulgui vendre més aigua li preguntaria a Loop com fer-ho. Si volgués fer un envàs nou li preguntaria a Competitive Design Network.



Ciervo s'ha mostrat molt satisfet de l'arribada al parc empresarial Creapolis. Segons el partner de Loop, és un pas que els facilitarà la seva activitat.

Josep Maria Ciervo

Estar a prop d'una escola de negocis ens facilita la nostra activitat i Esade-Creapolis el que pretén és l''open and cross innovation'. Som una peça important en aquest camp.



CN farà el trasllat aquest dijous i el dimarts de la setmana que ve ja començaran a treballar en les noves instal·lacions al parc empresarial Creapolis.

Les noves oficines ocupen una superfície de 600 metres quadrats i donarà servei als 35 treballadors amb què compta actualment CN a Barcelona.

CN ha treballat per empreses com TAU, Nespresso, Frigo, Imaginarium, BBVA, Hewlett-Packard i Durex, entre moltes d'altres.

A més d'aquesta nova oficina, CN compta amb una seu a l'Argentina amb 20 persones i una altra a Dubai, als Emirats Àrabs Units (EAU).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.