La Cecot demana a Elena Salgado que es reuneixi amb els representats dels empresaris


  • Comparteix:

El president de la Cecot, Antoni Abad

El president de la Cecot, Antoni Abad

La Cecot espera que el canvi del ministre d'Economia de l'executiu de Zapatero centri l'actuació econòmica del govern espanyol en un sol eix. Per aquest motiu, la patronal demana a la nova titular d'Economia i Hisenda, Elena Salgado, que iniciï converses amb els representats dels empresaris per intentar preservar el màxim nombre de companyies i de llocs de treball.

La Cecot considera que fins ara l'actuació en matèria econòmica del govern espanyol ha anat en moltes direccions a causa de les dificultats del context polític i econòmic. Ara, la patronal vallesana demana a Elena Salagado, que substitueix Pedro Solbes, que se centri en un sol eix.

Escoltem el president de la Cecot, Antoni Abad.

Antoni Abad

Volem que el govern centri la seva actuació. Solbes ha hagut de lluitar amb una situació molt complexa i amb uns problemes de discrepàncies internes dins el propi govern.



Per aconseguir aquesta línia, la patronal creu que s'ha de reunir amb els representants dels empresaris, que són qui millor coneixen la realitat actual de liquiditat de les empreses, tal com explica Abad.

Antoni Abad

Coneixem molt bé la gravetat de la situació, com en aquests moments estan les nostres empreses en la liquiditat, el finançament i la reducció de plantilla.



D'altra banda, la Cecot espera que d'aquest canvi de govern en puguin sortir grans pactes d'estat en matèria d'educació, laboral, de funció pública i de competitivitat empresarial.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.