La Cecot defineix de tardana la mesura de Zapatero de 3.000 milions d'euros per avalar factures de pimes amb els Ajuntaments


  • Comparteix:

La Cecot critica l'excessiva lentitud del govern

La Cecot critica l'excessiva lentitud del govern

La Cecot qualifica de tardana però oportuna la mesura anunciada pel president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, de dedicar 3.000 milions d'euros per pagar factures endarrerides dels Ajuntaments a les petites i mitjanes empreses (pimes). La patronal vallesana, critica la lentitud del govern a l'hora de prendre decisions que ajudin el sector empresarial i econòmic del país.

Zapatero ha anunciat que aprovarà una línia extraordinària de crèdit de 3.000 milions d'euros per facilitar el cobrament de les factures que l'administració local té pendent de pagar a pimes i autònoms.

Davant aquest anunci, la patronal vallesana Cecot ha afirmat que l'endarreriment del pagament de factures per part de l'administració ocasiona problemes de liquiditat a les empreses i autònoms.

El secretari general de la Cecot, David Garrofer, ha criticat la lentitud dels pagaments de les administracions públiques.

David Garrofer

No es pot anar fent discursos mentre l'administració és la principal causant dels impagaments que tenen les empreses. Moltes demores dels cobraments les fan les pròpies administracions públiques.




La Cecot també demana que es revisi la normativa de pagaments entre les administracions i les empreses.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.